דף הבית סניפים ושעות פתיחה המועדון בישול מושלם דרושים ניוזלטר

XTIVTAAM

בשר לבן

 

בשר לבן הינו בשר שמן ולכן רוב עצותיי לגבי בשר זה הם צלייה על המנגל או צלייה בתנור חם מאוד; שומן נשרף בחום רב או על אש גלויה כמו המנגל.
אנו יכולים לנצל כמעט 100% מבשר החזיר לבישולים, לצלייה ולעישון. הבשרים המעושנים והנקניקים הטובים ביותר מגיעים מבשר החזיר והסיבה לכך פשוטה: שומן החזיר טוב גם כשהוא קר והוא אינו מתפרק כמו שומן בקר ההופך לגרגירי, ולכן הוא נוח וטוב לשימוש.

  • חלקי בשר לבן:
  • ספריבס - צלעות חזיר לצליה על המנגל. יש להברישן ברוטב ברביקיו, לפזר מעט מלח גס ופלפל שחור גס.
  • שוק חזיר - למלאו בתרד חלוט, פטריות פורטובלו קצוצות, קשיו גרוס, מלח ופלפל שחור. לצלות בתנור כשעתיים על 200 מעלות ולהגיש עם תפוחי אדמה ליד.
  • צוואר חזיר – יש לבשלו בישול ארוך עם גרגירי חומוס, שעועית אדומה, גזרים חתוכים, מלח פלפל שחור, פפריקה אדומה, כמון ומים לכיסוי כשעתיים על אש בינונית – מדהים.
  • סינטה – ניתן לתבל בחרדל דיז'ון, שמן זית, אוכמניות, מלח גס ופלפל לבן טחון. להשרות למשך שעה ולהכניס לתנור מחומם מראש על 220 מעלות לשעה וחצי.


 

חזרה

צור קשר משקיעים  |  מפת אתר

כל הזכויות שמורות לטיב טעם ©
Photography and Design by Almog
אפסייט - בניית אתרים | קידום אתרים בניית אתרים אפסייט