דף הבית סניפים ושעות פתיחה המועדון בישול מושלם דרושים ניוזלטר
חזרה לאירוח מושלם מתכוני דגים ופירות ים
מתכונים וארוחות
האקדמיה לבישול של טיב טעם
טיפטעם
קאטפיש "פיש & צ'יפס"

fish1  fish3

חומרים (ל-4-5 סועדים)
1 ק"ג קאט פיש חתוך לרצעות עבות
1 כוס פנקו יפני
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
1 כף חרדל
1 כף טימין טרי קצוץ
1 כפית מלח
 

"צ'יפס"
2 תפו"א – דזירה, חתוך למקלות - במי קרח
1 בטטה חתוכה למקלות, במי קרח
שמן חמניות לטיגון עמוק
 

אופן הכנה
מניחים בקערה את הקמח וטובלים את פרוסות הדג.
בקערה נוספת טורפים את הביצה עם החרדל, מלח וטימין וטובלים את הדג אחרי הקמח בביצה.
בקערה נוספת מניחים את הפנקו וטובלים גם בו את הדג.
מניחים בצד ומחממים שמן לטמפרטורה של 180 מעלות (אש בינונית, 3/4 ממלוא עוצמתה, לערך).
מטגנים עד השחמה בשמן.
 

הכנת הצ'יפס
מסננים את הבטטה והתפו"א מהמים הקרים, מיבשים בנייר ומכניסים לשמן העמוק לטיגון עד מוכנות הירק.
 

הצעת הגשה - מגישים את הפיש & צ'יפס בסלסלת קש בליווי מיונז טוב מעורבב עם עירית קצוצה ומעט לימון
 

חזרה לדף מתכונים ראשי

גירסה להדפסה

צור קשר משקיעים  |  מפת אתר

כל הזכויות שמורות לטיב טעם ©
Photography and Design by Almog
אפסייט - בניית אתרים | קידום אתרים בניית אתרים אפסייט