דף הבית סניפים ושעות פתיחה המועדון בישול מושלם דרושים ניוזלטר
חזרה לאירוח מושלם מתכוני דגים ופירות ים
מתכונים וארוחות
האקדמיה לבישול של טיב טעם
טיפטעם
פילה סרדינים במרינדה, פלפלים קלויים ומחית עלי קוסברה

פילה סרדינים במרינדה  
המתכון באדיבות השף ברה טיבו, שף שגרירות צרפת


לשני סועדים

חומרים

8 פילה סרדינים
100 גר מלח ג100 מיל חומץ יין
2 פילפלים אדום וצהוב
זר קוסברה
ראש שום
300 מיל שמן זית
חומץ בלסמי
מלח וגרגירי פלפל
טימין ועלי דפנה

אופן ההכנה:


לכסות את פילה הסרדינים במלח הגס למשך 20 דקות.
להכניס בתוך הפלפלים שיני שום, עלי דפנה, טימין וזילוף שמן זית.
לעטוף כל פלפל ברדיד אלומיניום, להכניס לתנור שחומם ך 175 מעלות למשך 40 דק",
בסיום לשמור את הנוזלים שבתחתית התבנית.
לשטוף את הסרדינים מכל המלח, ליבש ולהשרות בחומץ היין למשך שעה.
לקלף את הפלפלים לאחר קירור .
את עלי הקוסברה קוצצים דק, לפרוס כ 4 שיני שום לשבבים, את הפלפל הצהוב לרצועות.
להוציא את הסרדינים מהחומץ, ליבש .
להשרות למשך 24 שעות את פילה הסרדינים, שבבי השום, קוסברה קצוצה, עלי דפנה רצועות פלפל צהוב, טימין והנוזלים של הפלפלים.
להגשה להניח בתחתית צלחת עמוקה את רצועות הפלפל, מעליהם את פילה הסרדינים
ובסוף את הקוסברה ושבבי השום מהמרינדה.
לקשט עם רצועות הפלפל האדום.וזילוף דק של שמן זית.
להגיש עם לחם כפרי קלוי .



חזרה לדף מתכונים ראשי

גירסה להדפסה

צור קשר משקיעים  |  מפת אתר

כל הזכויות שמורות לטיב טעם ©
Photography and Design by Almog
אפסייט - בניית אתרים | קידום אתרים בניית אתרים אפסייט